Üdvözöljük, Kedves Vándor!

Isten hozta a Hotel Ezüstfenyő csodálatos világában, a Zempléni hegység és a Zempléni Tájvédelmi Körzet talán egyik legszebb és legérintetlenebb turistaközpontjában!

Zemplén történelme, híres várai megérdemelnek néhány napot, hogy felfedezze! Kassától 25percre fekszik, ahol rengeteg kulturális, művészeti és könnyűzenei programmal ismerkedhetnek meg.

Telkibánya ehhez a legjobb kiindulási pont, a Hotel Ezüstfenyő pedig a természet ölelésében található. Hotelünk a határhoz legközelebbi SZÉP-kártya elfogadóhely, ahol kiemelkedő vendégszeretet és a hagyományos ízek várják.

Lépjen beljebb, kedves vendég, és engedje, hogy elvarázsoljuk egy szó szerint kincset rejtő világgal!

Kérjük, hogy tekintse meg akciós szállás- és programajánlatunkat!

A szállás legördülő menüben megtekintheti szobáinkat, megnézheti árlistánkat, és néhány érdekes képet láthat a galériában. Reméljük tetszeni fog Önnek ajánlatunk, és hamarosan vendégül láthatjuk e gyönyörű környezetben.

Korábban Hotel Gold, illetve Ezüstfenyő Hotel Gold néven is ismertté vált családias szállodánk ma szebb, mint valaha!


Hangterápia

Egy új és izgalmas programmal szeretnénk kedveskedni az ide látogató vendégek számára. Tovább...»

Só terápia

Egy teljes kúra 10, illetve 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától. Abszolút ellenjavallatot csak bizonyos akut fertőzések és a dekompenzált betegségek jelentenek. Tovább...»

Csomagajánlatok

Tekintse meg csomagajánlatainkat! Csodálatos helyszínen, remek ételekkel, udvarias és segítőkész kiszolgálással, rengeteg programlehetőség várjuk kedves vendégeinket! Tovább...»
© Copyright Ezüstfenyő Hotel - 2014

Contact Us